FAQ

Mire van szükségem, hogy a BestCare24-el dolgozhassak?

A velünk való együttműködéshez gondozóinknak szüksége van egy gondozói tanfolyamra és középszintű német nyelvtudásra. Továbbá feltétel egy aktív osztrák magánvállalkozói.

Mit tehetek ha nem rendelkezek aktív magánvállalkozóival?

Mi meg tudjuk nyitni Önnek a magánvállalkozóit. Ehhez csak egy érvényes erkölcsi bizonyítványra van szükségünk, amely nem régebbi három hónapnál és ennek a hivatalos német fordítására.

Tökéletes német nyelvtudásra van szükségem, hogy a BestCare24-el dolgozhassak?

Német nyelvtudásának olyan szinten kell lennie, hogy ne okozzon Önnek gondot a klienssel való társalgás, valamint a szükségleteinek a megértése. Vészhelyzet esetén, fel kell tudnia németül hívni a mentőszolgálatot és a feltet kérdéseket megérteni és azokra válaszolni. A tökéletes német nyelvtudás nálunk nem feltétel. A gondozóknak csak a fent említett kritériumoknak kell megfelelnie.

Nem rendelkezek idősgondozói képesítéssel. Mit tehetek ez esetben?

Hogyha nem rendelkezik gondozói tanfolyammal és/vagy képesítéssel, de van már minimum egy éves tapasztalata ezen a területen, akkor ne habozzon, lépjen kapcsolatba velünk. Szívesen adunk tanácsot az Ön számára elérhető lehetőségekkel kapcsolatban.

Nem rendelkezek oltással. Dolgozhatok a BestCare24-el?

2022 március 9-étől eltörölték az oltási kötelezettséget Ausztriában. Természetesen ez a jövőben még változhat. Figyelembe kell vennie viszont, hogy továbbra is nagyon sok kliens várja el gondozóitól az oltást. A tesztelés a jövőben már nem lesz ingyenesen elérhető.

Mely térségben vannak az állásajánlataink?

Ügyfeleink kizárólag Ausztria területén vannak. A legtöbb lehetőség Bécsben és környékén található.

Fedezve van az SVS biztosítás és az útiköltség?

A váltás végén a család Önnek készpénzben kifizeti az oda-visszaút árát és a biztosítást. Egy két hetes váltás végén 190 eurót kap külön biztosításra, amely az egész havi biztosítást fedezi. Az útiköltség maximum 140 euróig visszatérítendő, amelyhez számla felmutatása szükséges.

Mennyi a napi fizetés?

A napi fizetés függ a kliens állapotától és a gondozás mértékétől. A fizetésen kívül, fedezve van Önnek az SVS biztosítás, valamint az útiköltség és háztartási pénzt is kap a klienstől.

Tekintse meg aktuális munkaajánlatainkat.