Elégedett gondozók és egészségügyi nővérek

REFERENCIÁK

Mit mondanak
a gondozónőink

Szeretne többet megtudni a Best Care 24 társaságunkról?
bestcare podmienky foto 1 opatrovatelky

Információk a gondozónői munka követelményeiről

A gondozói/gondozónői munkavégzéshez Ausztriában gondozói tanfolyam elvégzése vagy egészségügyi nővér képesítés szükséges, továbbá a német nyelv nagyon jó ismerete, állásinterjún való részvétel (telefonon vagy személyesen, illetve online regisztráció segítségével), hajlandóság arra, hogy tiszteletben tartsa a gondozott emberek szükségleteit, valamint az egyes turnusok során rugalmas munkaidő.

Információk az egészségügyi nővéri munka követelményeiről

Az egészségügyi nővér munkavégzéshez Ausztriában megfelelő végzettség szükséges, tehát egészségügyi nővéri képesítés, továbbá a német nyelv nagyon jó ismerete, állásinterjún való részvétel (telefonon vagy személyesen, illetve online regisztráció segítségével), hajlandóság arra, hogy tiszteletben tartsa a gondozott emberek szükségleteit, valamint az egyes turnusok során rugalmas munkaidő.

Megválaszolatlan kérdései vannak?

Tekintse meg a rövid videót, amelyben többet is megtudhat a gondozónőnk szokványos napjáról. További kérdések esetén lépjen velünk kapcsolatba, szívesen megválaszoljuk a kérdéseit és végig kalauzoljuk az új gondozónői munkához vezető egész eljáráson. Köszönjük, hogy szeretné megkönnyíteni, egyúttal kellemesebbé tenni az idősek mindennapi életét.
LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA

Szeretne velünk
együttműködni?

Örömmel válaszolunk a kérdéseire és megtaláljuk a megfelelő munkaajánlatot.

A személyes adatait az igénye elintézése céljából kezeljük. Bővebben itt.